2019 Duvar Boyası Renkleri Renk Önerileri

2019 Duvar Boyası Renkleri

2019 duvar boyası renkleri ile evinizdeki duvarlarınıza anlamlar yükleyin. Yaşam alanlarınızı birer sanat harikasına dönüştürmeniz ve ilham alabilmeniz için trend 2019 duvar boyası renkleri ile sizlere öneriler sunuyoruz. Hangi boya renklerinin yaşam alanlarınızda güzel duracağını, odalarınızda vurgulu duvarlar için hangi renkleri kullanmanız gerektiğini sizler için derledik.

Bej Rengi Ev Dekorasyonu

Bej rengi ev dekorasyonu hiçbir zaman modası geçmeyen her dönem tercih edilen renklerin başında gelmektedir. Bej rengi ev dekorasyonu ile evinde sadelik ve modernlik isteyenlerin en çok tercih ettiği renklerdendir. Hemen hemen tüm renklerle kombin sağlayabilirsiniz. 

Gri Duvar Boyası Renkleri

Gri duvar boyası renkleri nötr boya renk fikirlerini uyandırmak modern alternatifler arasında yer alan en klasik boya renklerinden biri olmasına rağmen, 2019 yılında lila tonlarıyla ön planda olan renk olacaktır.

Yeşil Rengi Boya ve Dekorasyon Örnekleri

Yeşil renk trendi, güçlü bir temel tonu ile tonu ayarlarken, evinizde yemyeşil botaniklerin ve doğanın iyileştirici gücünü taklit etmeye çalışabilir. Her zaman olduğu gibi, evinize yeni boya renklerini getirmeyi düşünürken, hiçbir boya rengi trendi kendi kişisel estetiğinizi feda etmeye değmediğinden yaşam tarzınız, zevkiniz ve tasarım yönünüzle neyin işe yaradığını düşünün.

Mavi Duvar Boyası Tonları

Mavi duvar boyası tonları, iç tasarıma rahat yaklaşan gelenekçiler için, kömür mavisi, buz mavisi, gri-mavi ve çok soluk bir toz mavisi, her günden çok uzak olan ancak bir odayı kapatmayacak kadar ince boya renkleri ararken harika seçeneklerdir. 

Mavi renk boyamaya karar verdiğinizde evinizin modern, sade ve şık gözükmesi için renk tonunu iyi seçmeniz gerekmektedir. Kartelalara bakarak fikir edinebilirsiniz. Ancak evinizin ışık alma açısı ve ya ışık almaması gibi durumlarda en iyi çözüm fark yaratmayacak mavi tonlarından ilerlemeniz olacaktır.

Hardal Sarısı Duvar Boyası

Sarı tonlarını ve ya daha parlak altın tonları gibi renkler yerine koyu hardal sarısı kullanmanız odanıza keskin bir görüntü vermesinin yanı sıra daha zengin bir görünüm elde etmenize yardımcı olacaktır.

Hardal rengi ve tonları odanıza derinlik kazandıracaktır. Bunun yanı sıra sadece belli bölgelere bu rengi uygulayarak kendi tasarımınızı yaratmanız mümkündür. Hardal sarısı duvar boyası kullanmaya karar verdiğinizde, ahşap mobilyalar ve çeşitli ev bitkileri kullanarak dekorasyonunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Su Yeşili Rengi Duvar Boyası

Düz renk tonları yerine daha pastel tonları duvarlarınızda kullanabilirsiniz. Böylece sadelikten uzaklaşmamış ama klasikleşmiş renklerden de kurulmuş olursunuz. Bu durumlar göz önünde bulundurulduğunda kullanabileceğiniz en güzel pastel tonlarından biri su yeşili rengi duvar boyasıdır bir diğer adıyla mint yeşili duvar boyasıdır.

Kum Beji Duvar Boyası

Her alanda kullanabileceğiniz, tüm mobilyalarınız ile uyum sağlayabilecek ve zamansız olan kum beji ve tonları evinizi hem ferah gösterecek hemde daha koyu renkler ile kullanarak farklı bir amiyans oluşturmanıza yardım edecektir. Sizlere bu başlık altında kum beji duvar boyası dekorasyon fikirlerini sunduk.

2019 Duvar Boyası Renkleri Renk Önerileri” yazısında 2 düşünce

  1. Gözde diyor ki:

    Mint yeşili diye belirtilen bir renk var çocuk odası boyalı olan… rica etsem boyanın kodu nedir? Ben o rengi istiyorum ama katalogüzel da bulamadım ilginize teşekkür ederim şimdiden. .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Open chat
Merhaba! Permolit Boya'ya hoş geldiniz. Size nasıl yardımcı olabiliriz?