2019 Trend Ev Dekorasyon Fikirleri – Duvar Dekorasyonu

2019 Trend Ev Dekorasyon Fikirleri - Duvar Dekorasyonu

2019 Trend Ev Dekorasyon Fikirleri – Duvar Dekorasyonu

Yaşam alanlarınız elbette ki en iyi ev dekorasyon fikirleri ile dizayn etmek istiyorsunuzdur. Renkleri, desenleri, aksesuarları, kumaşları, mobilyaları uyum içerisinde ve estetik bir şekilde tasarlayarak evinizin (iç) mimarı olabilirsiniz. Bu süreçte konfor, kalite, süre ve maliyet esaslarını da göz önünde bulundurmak gerekir. Küçük yeniliklerle odaların daha yaşanabilir hale gelmesi ve daha estetik ve kullanışlı olması sağlanabilir. Sizleri bu makalemizde ev dekorasyon fikirleri  2019 trend ev dekorasyon fikirleri ve duvar dekorasyonu ile ilgili sorularınıza cevap vereceğiz.

Ev Dekorasyon Modelleri

Yapılan araştırmalar sonucundan insanların büyük bir kısmı kendilerini en çok evlerinde rahat hissediyor. Kendimizi en rahat hissettiğimiz evlerimizin aynı zamanda karakterlerimizi de yansıtıyor. Aslında evinizde mutlu olmanın şifreleri küçük dokunuşlarda…

Ev dekorasyon modelleri kişilerin zevkine hitap edecek şekilde konfordan lükse, doğallıktan modernliğe kadar farklı konseptlerde tasarım ipuçları mevcut. Bu noktada, kişinin öncelikli olarak karakteri ile uyuşan tarzı esas alarak bu alanda yapılacak çalışmalar üzerinden ilerlemekte fayda var. Ev dekorasyon modelleri dendiğinde akla ilk gelen sizi dinlendirecek, konfor sağlayacak mobilyalar gelmektedir. Mobilyalarla birlikte renk kombinasyonunun sağlandığı salon, oturma odası, çocuk odası ve yatak odası aile bireylerinin güne zinde başlamasında büyük katkısı var.

Ev Dekorasyon Örnekleri

Ev dekorasyon örnekleri için araştırma yaparken dekorasyonda renk belirlenirken odanın aldığı ışık ve büyüklük gibi unsurlar da göz önünde bulundurulmalıdır. Bu noktada renkleri belirlemek ilk çalışma olabilir. Bunları belirledikten sonra evin genelinde veya belli yerlerinde bu renklerden ve malzemelerden yapılmış mobilyalar aksesuarlar tercih etmeliler. Belki bembeyaz bir ev belki de ahşaplarla ısıtılmış renkli detayları olan bir ev mutluluk sağlayacaktır. Son yıllarda popülerleşen gri tonları bol ışık alan odalarda kullanılırsa daha sağlıklı sonuçlar verecektir. Dar ve karanlık odalarda ise olabildiğince açık ve pastel renkler uygulamakta fayda var. Evin konumu, gün ışığı ve büyüklüğü gibi etmenler de dekorasyondaki püf noktaları oluşturuyor. Örneğin; küçük bir ev tamamıyla açık renk ahşap parke ile döşenip, yine açık renk ahşap ve ya lake mobilyalarla tamamlanabilir. Evin sıcaklığı ve tasarımın bütünlüğü açısından aydınlatmalara, perdelere ve kullanılacak aksesuarlara da ayrıca özen gösterilmeli.

Mutfak Dekorasyonu Nasıl Olmalı? 

Bu arada kadınların en çok kullanım alanları arasında yer alan mutfak, dizayn ve tasarım açısından büyük önem taşımaktadır. Kadınlar bu alanda kullanım kolaylığı sağlayan pratik tasarımları, mobilya ve aksesuarlarını tercih ettiği aşikar. Mutfak dekorasyonlarında küçük detaylara dikkat edilirse çok güzel sonuçlar elde edilebilir. Sizlere bu başlık altında mutfak dekorasyonu nasıl olmalı sorusunun cevabını vermeye çalıştık.

Mutfak Dekorasyonu Nasıl Olmalı? 
Mutfak Dekorasyonu Nasıl Olmalı?

Çocuk Odası Dekorasyon Fikirleri 

Dekorasyon ve tasarım her kesimin gözdesi olduğu gibi artık çocukların da gözdesi. Çocuklar artık daha gösterişli ve eğlenceli tasarımlar tercih ediyor. Anne-babalar da çocuklarına daha rahat edebileceği çalışma ortamları sunmanın peşinde. Simgesel dekorasyon tasarımlarıyla iki tarafın mutlu olabileceği çözümler çocuk odalarında da sağlanabilir.

Çocuk Odası Dekorasyon Fikirleri 
Çocuk Odası Dekorasyon Fikirleri

Eviniz için güzel ve ucuz dekorasyon fikirleri

Eviniz için güzel ve ucuz dekorasyon fikirleri ile harika bir görünüm kazandırabilirsiniz. Odanıza tarzınızı yansıtabileceğiniz en kolay ve keyifli yöntemlerden biri de obje kullanımıdır. Dekorasyonun tamamlayıcı unsuru olan çerçeveler, süs eşyaları ve dekorasyon malzemeleri evin birçok noktasında yer almalıdır. Bunun için herkesin zevkine hitap edecek çeşitlilikte uygulamaları bulmak çok kolay. Ayrıca düşük bütçelerle kendinizde süs eşyaları geliştirebilir. Kolay kullanımlı Akçalı Sprey boyalarla bunları renklendirebilir ve evinize tarzınızı yansıtabilirsiniz. 

Akçalı Sprey Boya
Akçalı Sprey Boya
Evinizin dekorasyonunda büyük ölçekli bir değişim yapmayı istemiyorsanız, küçük objeler ve renklendirme uygulamalarıyla da odalarınızı yenilemek mümkün. Sevdiğiniz renkler ve malzemeler ile yapılacak küçük değişimler aslında evin bütününde tüm enerjiyi değiştirecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Open chat
Merhaba! Permolit Boya'ya hoş geldiniz. Size nasıl yardımcı olabiliriz?