Permolog

Permomax Antibakteriyel Tavan Boyası Nasıl Yapılır?

Permomax Antibakteriyel Tavan Boyası Nasıl Yapılır?

Permolit Permomax Antibakteriyel Tavan Boyası mantar ve küf gibi oluşumların evinizde barınmasını engelleyen, Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış bir boyadır. Permomax Antibakteriyel Tavan Boyası su bazlı, dekoratif ve küf önleyici son boyasıdır. Her yüzeye mükemmel yapışır, örtücülüğü güçlü ve beyazlığı yüksektir. Çatlama, kabarma ve dökülme yapmaz. Teneffüs etme özelliği ile tavanların nefes almasını sağlar. Uygulandığı yüzeylere mat, dekoratif bir görünüm kazandırır. Sunum kolaylığı ve ekstra matlığı sayesinde uygulama kolaylığı sağlar ve yüzey hatalarını göstermez.

Permomax Antibakteriyel Tavan Boyası Nerede Kullanılır?

Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış Permomax Antibakteriyel tavan boyamızı hastane, okul, ilaç fabrikası gibi hassasiyet gerektiren birçok mekânda ve yaşam alanlarınızda kullanabilirsiniz.

Antibakteriyel Tavan Boyası Nasıl Uygulanır?

Permomax Antibakteriyel Tavan Boyasını evinizde boya ustası çağırmadan kendinizde rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Uygulamaya geçmeden önce yüzeyin temiz olduğuna emin olun. Eğer yüzeyde küf ve mantar oluşumlarına rastladıysanız, bir kova suya çamaşır suyu dökünme bir bez yardımıyla çamaşır suyuna batırılmış bez ile duvarlarınızı temizleyin. Bu işlemin ardından alt yüzeyi boyamaya uygun hale getirmek için kabarmış, çatlamış yerleri bir spatula yardımıyla temizleyin. Daha sonra duvarlara Permomacun Su Bazlı Süper Akrilik İç Cephe Macununu kullanarak boşlukları veya düz olmayan yerleri eşitlemek için doldurun.

Parlak yüzeyler mevcutsa ince bir zımpara yardımıyla zımpara yapın. Ardından nemli bir bez ile tozlanmış yerleri temizleyin. Duvarlarınızı tavanınızdan ayırmak için maskeleme bandından yararlanın. Boyayı uygulamak için saten rulo, fırça yardımı ile boyama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Boyayı sürmeden önce Permokapar Silikonlu Üniversal Örtücü Astarı bir kat uygulayın. Astar, oluşabilecek küf ve mantarların ilerlemesine engellemeye yardımcı olacaktır. Boyayı %10 su ile karıştırarak inceltin ve iyice karıştırın. Köşelerden başlayarak tavanı boyamaya başlayın. Geniş yüzeyleri boyarken fazla boya olmamasına dikkat edin. Köşelerde kalan yerleri ise Permolit Robot Fırça yardımıyla rahatlıkla boyayabilirsiniz. Aradan 6 saat geçtikten sonra 2. Katı atın. Tavanınız kurumaya bırakın. Yeni boyamış olduğunuz tavanızı artık kullanıma hazır.

Permomax Antibakteriyel Tavan Boyası sayesinde artık küf ve mantarların oluşmasından korkmanıza gerek kalmadı. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

Permomax Antibakteriyel Tavan Boyası ürünümüze ulaşmak için TIKLAYINIZ

Sercan Yaralı

Paylaş
Yayınlayan
Sercan Yaralı

Yeni Makaleler

Yazlık Ev Dekorasyonu Nasıl Yapılır? 5 Harika Öneri!

Yaşam alanlarımız bizim ruhumuzu yansıtan en önemli göstergelerdendir. Yaz yaklaşırken müthiş bir ev dekorasyonu ile…

2 yıl önce

İNGİLTERE BOYA SANAYİCİLERİ DERNEĞİ’NİN TEK TÜRK BOYA MARKASI ÜYESİ AKÇALI BOYA OLDU

1912 yılından bugüne faaliyet gösteren ve İngiltere’nin en prestijli sivil toplum kuruluşlarından olan BCF’nin (British…

2 yıl önce

Vernikli Ahşap Nasıl Boyanır? Adım Adım Vernikli Ahşap Boyama!

Vernik yıllar içinde yıpranmakta ve maalesef kusurları daha da belirgin ve can sıkıcı hale getirmektedir.…

2 yıl önce

Evinizi Boyamadan Önce Dikkat Etmeniz Gereken 5 Şey!

Evlerimizi boyamadan önce fazla heyecanlı olup hızlıca kararlar verebilir ve sonrasında pek hoş olmayan sonuçlarla…

2 yıl önce

Yeni Moda İpek Mat Boya! Permosil Silikonlu İpek Mat İç Cephe Boyası Nasıl Kullanılır?

Yepyeni bir yıla girdiğimiz bu günlerde giyim, sanat, teknoloji ve benzeri alanlarda moda akımları gün…

2 yıl önce

Balkon Dekorasyonunda Renk Nasıl Seçilir? 5 Muhteşem Renk Önerisi

Yazları bunaltıcı sıcaklarda ailemiz, arkadaşlarımız ve akrabalarımız ile birlikte hoş vakit geçirdiğimiz alanlar olan balkonlar,…

2 yıl önce

Bu web sitesi çerezler kullanmaktadır