Permolog

Asma Tavan Modelleri Birbirinden Şık Tavan Tasarımları

Asma Tavan Modelleri Birbirinden Şık Tavan Tasarımları

İyi tasarlanmış asma tavan modelleri iç mekan dekorasyonu ile bütünleşmiştir, ona özel bir özgünlük kazandırmakla kalmaz aynı zamanda tamamlar. Modern malzemeler ve tasarımlar, yüzeyleri olabildiğince düzleştirmeyi, kusurları gizlemeyi, aydınlatmayı ve lambaları rasyonel bir şekilde dizayn etmeyi mümkün kılar. Yeni tavan tasarım trendi, çok çeşitli ve ilginç seçenekler sunuyor. Farklı dokular, yenilikçi unsurlar dekor ile öne çıkıyor.

Gergi tavanlar yenilikçi tasarımlarıyla göz dolduruyor

Modaya uygun yenilikler arasında, süper topikal oymalı germe tavanlar var. Hayranlık uyandıran, adeta büyülü ortamlar oluşturan harika tasarımları var. Gergi tavanlar, yapısal çözüm açısından, çerçeve üzerine gerilmiş iki panelden oluşurlar. Bunlardan biri genellikle daha doygun bir renk tonuna sahiptir ve arka plan görevi görür.

İkinci tuval daha sık kontrast renkli tonlardadır ve üzerinde estetik kesimlerden oluşur. Çiçek desenlerinden, geometrik süslemelere kadar, soyut veya tematik desenlere sahip olabilirler.

Gergi tavanların 3 boyutlu efektlerle modaya uygun tasarımı, sonsuzluk yanılsamasının büyülü hissini ve uzayı deneyimlemek için bizlere olanak tanıyor. Bu nedenle, yıldız galaksilerinin resimlerinin olduğu modeller daha çok talep görmekte.

Yeni trendlerde, modern iç mekan tarzına, örneğin yüksek teknolojiye mükemmel şekilde uyan metalize streç tavanlarda dikkatimizi çekiyor.

Böyle bir iç mekanda, metalik parlaklığa sahip çok sayıda parçayı dengelemek ve dekorasyonu tamamlamak için metalize streç tavan en uygun seçim. Böyle bir tavan, parlak fayanslarla, karanlık yüzeylere sahip camla her zaman iyi bir uyum sağlar.

Aynalı streç tavanların uygun şekilde dekorasyona dahil edilmesiyle, küçük bir odaya bile görsel olarak tazelik, hava ve sonsuzluğu getirebilirsiniz. Ana alçıpan yapının ortasında odayı yansıtan aynalı streç tavan kullanabilirsiniz. Yerleşik armatürlerin ışık akısını önemli ölçüde geliştirirler.

Bugün, tavan tasarımındaki yeni yükselen trenlerden biri de yüzer hatlı gergi tavanlar. Çizgileri, alışılmadık geometrik şekilleri ve konfigürasyonları nedeniyle hızla popülerlik kazanıyor, bu tavan modern iç mekanda çok tercih ediliyor.
Tavanın sadece bir kısmını kaplayan bir çerçeve üzerine gerilmiş yarı saydam bir film ve ışık akısını eşit olarak dağıtan gizli lambalar sayesinde alışılmadık bir etki oluşturmak mümkün.

 

permoadm

Paylaş
Yayınlayan
permoadm

Yeni Makaleler

Yazlık Ev Dekorasyonu Nasıl Yapılır? 5 Harika Öneri!

Yaşam alanlarımız bizim ruhumuzu yansıtan en önemli göstergelerdendir. Yaz yaklaşırken müthiş bir ev dekorasyonu ile…

2 yıl önce

İNGİLTERE BOYA SANAYİCİLERİ DERNEĞİ’NİN TEK TÜRK BOYA MARKASI ÜYESİ AKÇALI BOYA OLDU

1912 yılından bugüne faaliyet gösteren ve İngiltere’nin en prestijli sivil toplum kuruluşlarından olan BCF’nin (British…

2 yıl önce

Vernikli Ahşap Nasıl Boyanır? Adım Adım Vernikli Ahşap Boyama!

Vernik yıllar içinde yıpranmakta ve maalesef kusurları daha da belirgin ve can sıkıcı hale getirmektedir.…

2 yıl önce

Evinizi Boyamadan Önce Dikkat Etmeniz Gereken 5 Şey!

Evlerimizi boyamadan önce fazla heyecanlı olup hızlıca kararlar verebilir ve sonrasında pek hoş olmayan sonuçlarla…

2 yıl önce

Yeni Moda İpek Mat Boya! Permosil Silikonlu İpek Mat İç Cephe Boyası Nasıl Kullanılır?

Yepyeni bir yıla girdiğimiz bu günlerde giyim, sanat, teknoloji ve benzeri alanlarda moda akımları gün…

2 yıl önce

Balkon Dekorasyonunda Renk Nasıl Seçilir? 5 Muhteşem Renk Önerisi

Yazları bunaltıcı sıcaklarda ailemiz, arkadaşlarımız ve akrabalarımız ile birlikte hoş vakit geçirdiğimiz alanlar olan balkonlar,…

2 yıl önce

Bu web sitesi çerezler kullanmaktadır