Permolog

2020’de Yeni Halı Trendleri

2020’de Yeni Halı Trendleri

İç dekorasyonda halıların hatırı sayılır bir yeri vardır. Eskisi kadar duvardan duvara halı modası olmasada, tek parça salon ve oturma odası halıları yeniden revaçta. Hepsi kaliteli % 100 doğal, yenilenebilir, biyolojik olarak parçalanabilen ve çevre dostu yün ile üretilmiştir, bu sayede çıplak ayakla dahi yürürken çok yumuşak bir his verirler. Koleksiyonlar, geleneksel ve klasik olanlardan vintage ve modern halılara kadar birçok farklı tasarımı içerir. 2020’de yeni halı trendleri nelerdir merak ediyorsanız okuymaya devam edin…

Yeni Halı Trendleri Uzun Tüylü Antika Türk Halıları

Etnik tasarımdan esinlenilen çok renkli antika halılar şimdi geri döndü. Salon veya oturma odanız için mükemmel bir seçim. Hem iç mekanı daha zengin hale getirecekler, hem de renk ve desenlerindeki çeşitlilikten dolayı bir çok farklı stil ve renkle uyum yakalamaları çok kolay. Azerbaycan ve Dağıstan bölgelerinde dokunmuş zengin desenli göçebe tarzı halılarla dekorasyonu etnik bir hava ile zenginleştirmek mümkün.

Geometrik desenlere sahip antika halı

Zengin kırmızı tonları olan büyük geometrik desenlere sahip antika bir halı ile yeşil bitkiler, renkli minderler ve pişmiş toprak tonunda detaylar eklenerek mükemmel bir eşleşmenin sağlandığı harika bir dekorasyon örneği.

Shabby Tarzı Halılar

Klasik ve yıpranmış görüntüsü olan bu halı tarzı, oldukça nötr görüntüsü ile dekoratif bir seçim. Şam esintileri taşıyan desenleri, 2020 için popüler seçimler arasında.

Shabby Tarzı Halılar

Bu halı, bej ve krem ​​desenli bir taban rengine sahip, bu yüzden çok nötr ve sıcak. İskandinav tarzı bir iç mekanda, hafif bir ahşap zemine ve açık ve beyaz mobilyalara sahip, evler için mükemmel bir seçim olabilir.

Doğadan İlham Alan Desenler (Biyofilik tasarım)

Son zamanlarda Biyofilik tasarım trendinin bu kadar güçlü olmasıyla, doğal desen ve renkler halılar içinde tercih edilir oldu. Halıda soyut doğal desenleri, bej, yeşil ve mavi gibi doğadan ilham alan renkleri seçin.

Biyofilik tasarım

Fildişi yumuşak tonlarda ve bej renginde güzel bir yaprak deseni doğadan ilham alan bir halı. Suluboya efekti ile, renk paleti çok nötr ve sıcak, bu halıyı gerçekten orijinal ve dekoratif hale getirmiş.

Yuvarlak Şekilli Halılar

Bu yıl geleneksel dikdörtgen şekiller yerine farklı şekiller de düşünelim. Ayrıca, yuvarlak bir şekil çok büyük olmayan tüm alanlarda mükemmel olabilir .

Yuvarlak Şekilli Halılar

Bu halı çok rafine ama aynı zamanda minimalist tarzda bir motifle sıcak gri bir oturma odası tasarımına karşı yeşil ve mavi tonlarında Şam desenleriyle karakterize edilmiş. Oturma odası küçük ve L şeklinde bir kanepe var , ancak bu yuvarlak halı daha akışkan ve daha az “dolu” bir alan için klasik dikdörtgen halıdan daha iyi bir seçenek olmuş.

permoadm

Yorumları Göster

Paylaş
Yayınlayan
permoadm

Yeni Makaleler

Yazlık Ev Dekorasyonu Nasıl Yapılır? 5 Harika Öneri!

Yaşam alanlarımız bizim ruhumuzu yansıtan en önemli göstergelerdendir. Yaz yaklaşırken müthiş bir ev dekorasyonu ile…

2 yıl önce

İNGİLTERE BOYA SANAYİCİLERİ DERNEĞİ’NİN TEK TÜRK BOYA MARKASI ÜYESİ AKÇALI BOYA OLDU

1912 yılından bugüne faaliyet gösteren ve İngiltere’nin en prestijli sivil toplum kuruluşlarından olan BCF’nin (British…

2 yıl önce

Vernikli Ahşap Nasıl Boyanır? Adım Adım Vernikli Ahşap Boyama!

Vernik yıllar içinde yıpranmakta ve maalesef kusurları daha da belirgin ve can sıkıcı hale getirmektedir.…

2 yıl önce

Evinizi Boyamadan Önce Dikkat Etmeniz Gereken 5 Şey!

Evlerimizi boyamadan önce fazla heyecanlı olup hızlıca kararlar verebilir ve sonrasında pek hoş olmayan sonuçlarla…

2 yıl önce

Yeni Moda İpek Mat Boya! Permosil Silikonlu İpek Mat İç Cephe Boyası Nasıl Kullanılır?

Yepyeni bir yıla girdiğimiz bu günlerde giyim, sanat, teknoloji ve benzeri alanlarda moda akımları gün…

2 yıl önce

Balkon Dekorasyonunda Renk Nasıl Seçilir? 5 Muhteşem Renk Önerisi

Yazları bunaltıcı sıcaklarda ailemiz, arkadaşlarımız ve akrabalarımız ile birlikte hoş vakit geçirdiğimiz alanlar olan balkonlar,…

2 yıl önce

Bu web sitesi çerezler kullanmaktadır