Permolog

Küçük Antre Dekorasyonu Nasıl Yapılmalı Giriş Hol Koridor Dekorasyonu

Küçük Giriş Hol Antre Koridor için Dekorasyon Fikirleri

Antreniz küçükse faydalanabileceğiniz harika fikirlerin olduğu bu makalemizi okumaya devam edin. Küçük bir antreye sahipseniz, daha büyük, daha misafirperver ve daha modern görünmesini sağlayabilirsiniz. Duvarlarda kullanacağınız renklerden, duvar süslemelerine kadar birçok önemli faktörü iyi değerlendirmek lazım. Size ilham vereceğini düşündüğümüz küçük antre dekorasyonu için harika fikirler verecek fotoğrafları bir araya getirdik.

Fotoğraf : Pinterest

Küçük Antre Dekorasyonu Nasıl Yapılmalı Giriş Hol Koridor Dekorasyonu

Fotoğraf : Pinterest

Permolit renk kartelasından kullanabileceğiniz renk B32-A

Yer kaplamaması için kapalı bir portmanto yerine ahşap, şık askılar, kancalar kullanabilirsiniz. Sandık yada bir puf kullanmak antre için tamamlayıcı ve kullanışlı bir dekorasyon tercihi.

Fotoğraf : Pinterest

Koyu yada açık renk tercihinize göre Permolit renk kartelasından dilediğiniz tonu seçebilirsiniz. Modern ve şık bir antre tasarımı, sizde tablo ve gösterişli bir şemsiyelikle dekorunuzu tamamlayabilirsiniz. Ferforje askılar ve kancalarda duvarda iyi bir görsel yakalanmasına yardımcı olabilir.

Fotoğraf : Pinterest

Daha aydınlık ve ferah bir giriş istiyorsanız duvar ve mobilya renginde en açık tonlara doğru gitmenizi öneriyoruz. Açık tonların haricinde kullanacağınız büyükçe bir aynada girişi daha büyük ve aydınlık gösterecektir. Bu arada zeminde kullanacağınız halı ve kilim gibi parçaların renklerininde zemin ve duvarlarla birbirini tamamlaması daha modern, temiz ve ferah bir dekor ortaya çıkarır.

Fotoğraf : Pinterest

Horizontal tarzda bir dekor, antrenizi çok modern gösterecektir. Farklı yükseklik ve ebatlarda modern tasarımlı askıların yerleştiği horizontal çizgilerle dekore edilmiş bu duvar gerçekten ilham verici.

Permolit renk kartelasından renkler

Fotoğraf : Pinterest

iyi bir aydınlatma ve boy aynası girişi olduğundan daha büyük göstermiş, ayna üzerinde aydınlatma mekana ekstra boyut kazandırmış. Sade ve tarzı olan bir antre istiyorsanız, çok rahat bir araya getirebileceğiniz parçalardan oluşan şık bir antre tasarımı.

Fotoğraf : Pinterest

Permolit renk kartelasından bu tarz bir antre için önerdiğimiz renkler çiftlik evi tarzında bir antre dekorasyonuda oldukça ilgi çekici olabilir. Farklı şeyler denemeyi seviyorsanız, eskitme ahşaplar ve antika fenerlerle rahatlıkla dekore edebileceğiniz bir antre.

Fotoğraf : Pinterest

Permomax renk kartelasından dilerseniz aşağıdaki bu tonu seçebilirsiniz.

Daha canlı bir ton tercih etmek isterseniz de, permolit renk kartelasından aşağıdaki bu tonu tercih edebilirsiniz.

Her zaman açık tonlar dar alanları geniş göstermek için tek seçenek değildir, bu fotoğrafta gördüğünüz giriş gibi duvarları açık koyu renk kombinasyonu ile boyayarak daha geniş bir alan görüntüsü elde edebilirsiniz. Antre ve giriş dekorasyonlarını bitkiler ve büyük saksılarla tamamlamakta iyi bir fikir.

permoadm

Paylaş
Yayınlayan
permoadm

Yeni Makaleler

Yazlık Ev Dekorasyonu Nasıl Yapılır? 5 Harika Öneri!

Yaşam alanlarımız bizim ruhumuzu yansıtan en önemli göstergelerdendir. Yaz yaklaşırken müthiş bir ev dekorasyonu ile…

2 yıl önce

İNGİLTERE BOYA SANAYİCİLERİ DERNEĞİ’NİN TEK TÜRK BOYA MARKASI ÜYESİ AKÇALI BOYA OLDU

1912 yılından bugüne faaliyet gösteren ve İngiltere’nin en prestijli sivil toplum kuruluşlarından olan BCF’nin (British…

2 yıl önce

Vernikli Ahşap Nasıl Boyanır? Adım Adım Vernikli Ahşap Boyama!

Vernik yıllar içinde yıpranmakta ve maalesef kusurları daha da belirgin ve can sıkıcı hale getirmektedir.…

2 yıl önce

Evinizi Boyamadan Önce Dikkat Etmeniz Gereken 5 Şey!

Evlerimizi boyamadan önce fazla heyecanlı olup hızlıca kararlar verebilir ve sonrasında pek hoş olmayan sonuçlarla…

2 yıl önce

Yeni Moda İpek Mat Boya! Permosil Silikonlu İpek Mat İç Cephe Boyası Nasıl Kullanılır?

Yepyeni bir yıla girdiğimiz bu günlerde giyim, sanat, teknoloji ve benzeri alanlarda moda akımları gün…

2 yıl önce

Balkon Dekorasyonunda Renk Nasıl Seçilir? 5 Muhteşem Renk Önerisi

Yazları bunaltıcı sıcaklarda ailemiz, arkadaşlarımız ve akrabalarımız ile birlikte hoş vakit geçirdiğimiz alanlar olan balkonlar,…

2 yıl önce

Bu web sitesi çerezler kullanmaktadır