Permolog

Kiracılar için Mükemmel Dekorasyon Fikirleri

Kiracılar için Mükemmel Dekorasyon Fikirleri

İç tasarım gurunuzu serbest bırakmak istiyorsunuz ama kiralık bir evde mi yaşıyorsunuz? Artık acı çekmeyin çünkü bu kullanışlı kiracılar için mükemmel dekorasyon fikirleri rehberi ile  sizi kurtarmaya geliyoruz. Oturduğunuz eve hasar vermeden, şık bir dönüşüm gerçekleştirmek mümkün. 

Halı

Halı ile hızlı bir zemin dönüşümü yakalayabilirsiniz. Halılar yüzyıllardır evlere kişilik ve stil katmaktadır. Ayrıca, değiştirmenize izin verilmeyen çirkin zeminleri kaplamak için de mükemmeldir.

Akıllı depolama

Kiralık daireler depolama eksikliği nedeniyle kötü şöhretlidir. Bu, kendinize özel gömme dolaplar ekleyememeniz gerçeğiyle daha da kötüleşir. Bu durumda akıllı depolama çözümlerine sahip mobilyalar ararsınız. Belki bir saklama kutusu olarak açılan bir sehpa veya altında çekmeceleri olan bir yatak olabilir. Dağınıklık ve ekstra eşyalar için raflı bir TV dolabıda alabilirsiniz.

Bitkiler

Kiralık evinizi bitkilerle yaşayan bir cennete dönüştürün. Sahte veya gerçek olsun, herhangi bir alanı canlandırmak için bitkiler harika bir seçimdir. Dekorasyonunuzu bitkilerle zenginleştirin.

Sanat

Sanatınız veya fotoğraflarınız boş duvarları değiştirebilir. En sevdiğiniz tablolar veya resimlerle oturma odanıza kişilik katın. Duvarlara zarar vermekten mi endişeleniyorsun? Çivi kullanmayın, bunun yerine yapışkanlı kancaları deneyin.

Perdeler

Sıkıcı dikey panjurlara veda edin ve en sevdiğiniz desenlerle renkli perdelere merhaba deyin. Yeni rustikler, kablosuz panjurlar veya perdeler ekleyin. Ancak, evden ayrılırken eski jaluzileri yerine geri taktığınızdan emin olun.

Aydınlatma

Bazı kiralık evlerde aydınlatma çok kötü olabilir. Yapabileceğiniz ilk şey, ev sahibiyle armatürleri değiştirme hakkında konuşmaktır. Bu işe yaramazsa yapacağınız mobilyalarınıza uygun, abajurlar ve lambader tarzı aydınlatmalar kullanabilirsiniz. 

Skeç

Bir skeç oluşturarak aksesuarlarınızı bir adım daha ileri taşıyabilirsiniz. Skeç, genellikle ev eşyaları, vazolar, kaseler, çiçekler, sanatsal parçaların birleştirilmesiyle oluşturulan doğal unsurların bir koleksiyonudur. Evinizdeki herhangi bir alana renk ve kişilik eklemek için oluşturabileceğiniz küçük temalı bir koleksiyon.

Dolap çekmeceleri

Tozlu, kirli dolaplarınızı ve çekmeceleri astarlamayı deneyebilirsiniz. Bu şekilde temiz, yenilenmiş dolaplar ve çekmeceler ile dekorasyonunuza katkı sağlayabilirsiniz. Şık desenli kağıt, polyester ve kumaşlarla yapmanız mümkün.

Bar arabası

Eviniz için süslü bir bar istiyorsunuz, ancak kiraladığınız için bunu yapmanız mümkün değil. O zaman bir bar arabasını deneyin! Bu küçük araba kesinlikle arkadaşlarınızı etkileyecek. Sadece şaraplarınızı, likörlerinizi ve gözlüklerinizi koymak için mükemmel bir yer olmakla kalmaz, aynı zamanda her yere rahatlıkla götürebilirsiniz, evin içinde sürekli dolaşmak zorunda kalmazsınız.

Duvar halısı

Bu klasiği modern bir tarzla geri getirebilirsiniz. Halılar herhangi bir odaya zahmetsizce kişilik katabilir. Duvara asacak uygun bir tablo bulamadıysanız, birde duvar halılarını araştırabilirsiniz. Ayrıca, önceki kiracıların duvarda bıraktığı izleride kamufle edecektir.

permoadm

Paylaş
Yayınlayan
permoadm

Yeni Makaleler

Yazlık Ev Dekorasyonu Nasıl Yapılır? 5 Harika Öneri!

Yaşam alanlarımız bizim ruhumuzu yansıtan en önemli göstergelerdendir. Yaz yaklaşırken müthiş bir ev dekorasyonu ile…

2 yıl önce

İNGİLTERE BOYA SANAYİCİLERİ DERNEĞİ’NİN TEK TÜRK BOYA MARKASI ÜYESİ AKÇALI BOYA OLDU

1912 yılından bugüne faaliyet gösteren ve İngiltere’nin en prestijli sivil toplum kuruluşlarından olan BCF’nin (British…

2 yıl önce

Vernikli Ahşap Nasıl Boyanır? Adım Adım Vernikli Ahşap Boyama!

Vernik yıllar içinde yıpranmakta ve maalesef kusurları daha da belirgin ve can sıkıcı hale getirmektedir.…

2 yıl önce

Evinizi Boyamadan Önce Dikkat Etmeniz Gereken 5 Şey!

Evlerimizi boyamadan önce fazla heyecanlı olup hızlıca kararlar verebilir ve sonrasında pek hoş olmayan sonuçlarla…

2 yıl önce

Yeni Moda İpek Mat Boya! Permosil Silikonlu İpek Mat İç Cephe Boyası Nasıl Kullanılır?

Yepyeni bir yıla girdiğimiz bu günlerde giyim, sanat, teknoloji ve benzeri alanlarda moda akımları gün…

2 yıl önce

Balkon Dekorasyonunda Renk Nasıl Seçilir? 5 Muhteşem Renk Önerisi

Yazları bunaltıcı sıcaklarda ailemiz, arkadaşlarımız ve akrabalarımız ile birlikte hoş vakit geçirdiğimiz alanlar olan balkonlar,…

2 yıl önce

Bu web sitesi çerezler kullanmaktadır