Permolog

Çocuk Odası Boya Modelleri Kız Çocuk Bebek Odası Renk Uyumu

Kız çocuklarının odaları söz konusu olduğunda, renk her şeydir. Ancak mükemmel boya rengini seçmek gerçekten zor bir süreç olabilir. Kız çocuk odası boya modelleri kız çocukları konu olduğunda ve hazırlıksız olarak çarşıya çıktığınızda kendinizi boya ve aksesuarlar denizinde boğuluyor gibi bulabilirsiniz. Eğer ev ödevinizi iyi yaptıysanız korkmanıza hiç gerek yok.

Kolay bir galibiyet mi arıyorsunuz? Evet öyleyse doğru yere geldiniz, çünkü kız çocukları yatak odası renkleri için sizlere sunacağımız renk fikirleri ilham verecek. Burada size tam olarak hangi renge ihtiyacınız olduğunu söyleyeceğiz. Bu yüzden arkanıza yaslanın, rahatlayın ve hayallerinizdeki rengi bulmaya hazırlanın.

Ayrıca makalemizi okuduktan sonra duvar boyası renk kataloğu seçeneklerimize bakabilirsiniz, permolit renk kartelası size çocuğunuz için en güzel renkleri seçmenize yardımcı olacaktır.

Çocuk Odası Boya Modelleri Kız Çocukları için Yatak Odası Renkleri

Açık Pembe

Açık Pembe

Açık pembe aşırı çocuksu olmadan klasik kadınsı bir görünüm oluşturmak için ince bir gölge ve odaya sofistike bir dokunuş kazandırır. Bu güzel pembe kızınız için tatlı ve şık görünümün mükemmel bir kombinasyonunu oluşturacak.

Leylak

Leylak

Mor renk gerçek bir ruhsal yatıştırıcı olsada aynı zamanda uygulaması zor bir renktir. Doğru aksesuarların seçilmesi ile kızınızın odası için tatlı ve kadınsı bir alan oluşturabilirsiniz. Yanlış uygulamalar kızınızın odasını kasvetli bir görünüme büründürebilir.

Aqua

Aqua

Aqua duvarlar ve cesur sarı aksesuarlar, parlak ve güneşli yatak odası için iyi bir seçim olabilir, ayrıca bebeğin taze ve enerjik hissetmesini sağlayacaktır.

Pastel Aqua

Pastal Aqua

Biraz daha sade bir şey mi arıyorsunuz? Kızınızın oda tasarımında pastel aqua renkler daha ince gölge ve aksesuarlarla iyi eşleşen sakinleştirici bir nötrdür.

Nane Yeşili

Nane Yeşil

Lacivert ve Nane Yeşili, soft nane yeşili duvarlar ve zengin lacivert aksesuarlarla oluşan  bu eklektik alan daha ferahlatıcı olamazdı! Nane yeşili, özellikle diğer pastel aksesuarlarla eşleştirildiğinde, küçük bir kızın odası için mükemmel bir seçimdir olabilir. Serin, yatıştırıcı ve oldukça nötr çok yönlü bir renktir.

Okyanus Mavisi

Okyanus Mavi

Pastel renkleri beğenmiyor musunuz? Peki zengin bir deniz mavisi için ne dersiniz? Okyanus mavi ve parlak pembe ve parıldayan metalik altın aksesuarlar ile abartılı olmadan enerji verici güzel pastel bir kız odası görünümü oluşturabilirsiniz.

Turkuaz

Turkuaz

Aydınlık ve canlı kız çocuğu odaları için turkuaz duvarlar ve gökkuşağı renkli aksesuarlar kullanılabilir. İnanılmaz derecede çok yönlü olan bu popüler renk, yumuşak pastel tonlarda olduğu gibi cesur kırmızı ve sarı tonlarla güzel görünür.

Lacivert

Lacivert

Lacivert rengi soluk pembe aksesuarlarla ve beyaz mobilyalarla eşleştirerek, odanın zengin tonunu vurgulamak için bol miktarda kontrast sağlar.

Mercan

Mercan

Canlı mercan, pembenin dişilliği ve portakalın ferahlatıcı canlılığı ile birleştirken bulunduğu alana hayat ve enerji getirir.

Bej

Bej

En sevdiğiniz dondurma belki size biraz ilham verebilir ne dersiniz? Sütlü çikolata rengi duvarlar ve krem beyaz ve çilek pembe aksesuarlar ile hazırlanan bu oda ne kadar tatlı değil mi?

Fildişi Sarı

Fildişi Sarı

Sarı, küçük kız çocuklarının odaları için neşeli bir renk seçimi olsada, bu ışıltılı dokunuşu pastel sarı ile uygulamak yerine, daha göz alıcı fildişi sarısı ile uygulamak doğru bir tercih olabilir.

Daha fazlası için Permolit renk katoloğu size yardımcı olacaktır, en güzel duvar boyası renkleri kataloğumuzu mutlaka inceleyin.

permoadm

Paylaş
Yayınlayan
permoadm

Yeni Makaleler

Yazlık Ev Dekorasyonu Nasıl Yapılır? 5 Harika Öneri!

Yaşam alanlarımız bizim ruhumuzu yansıtan en önemli göstergelerdendir. Yaz yaklaşırken müthiş bir ev dekorasyonu ile…

2 yıl önce

İNGİLTERE BOYA SANAYİCİLERİ DERNEĞİ’NİN TEK TÜRK BOYA MARKASI ÜYESİ AKÇALI BOYA OLDU

1912 yılından bugüne faaliyet gösteren ve İngiltere’nin en prestijli sivil toplum kuruluşlarından olan BCF’nin (British…

2 yıl önce

Vernikli Ahşap Nasıl Boyanır? Adım Adım Vernikli Ahşap Boyama!

Vernik yıllar içinde yıpranmakta ve maalesef kusurları daha da belirgin ve can sıkıcı hale getirmektedir.…

2 yıl önce

Evinizi Boyamadan Önce Dikkat Etmeniz Gereken 5 Şey!

Evlerimizi boyamadan önce fazla heyecanlı olup hızlıca kararlar verebilir ve sonrasında pek hoş olmayan sonuçlarla…

2 yıl önce

Yeni Moda İpek Mat Boya! Permosil Silikonlu İpek Mat İç Cephe Boyası Nasıl Kullanılır?

Yepyeni bir yıla girdiğimiz bu günlerde giyim, sanat, teknoloji ve benzeri alanlarda moda akımları gün…

2 yıl önce

Balkon Dekorasyonunda Renk Nasıl Seçilir? 5 Muhteşem Renk Önerisi

Yazları bunaltıcı sıcaklarda ailemiz, arkadaşlarımız ve akrabalarımız ile birlikte hoş vakit geçirdiğimiz alanlar olan balkonlar,…

2 yıl önce

Bu web sitesi çerezler kullanmaktadır